Motorsport Solutions Finland ja Metsähallitus sopimukseen Keuruun ampumarata-alueen tieosuuksien moottoriurheilukäytöstä

Keuruu

 

Ralliautojen kehitystestit

Sopimus Metsähallituksen kanssa antaa meille mahdollisuuden järjestää Keuruulla ralliautojen talvitestejä ympäristössä, jossa talviaikaan lämpimät sisätilat sekä majoituspalvelut ovat erittäin lähellä tieosuutta, jossa varsinaista testiä ajetaan. Asiakkaamme arvostavat korkealle sitä, että ralliautojen säätäminen ja huoltaminen on mahdollista tehdä sisällä lämpöisessä hallissa. Tämä on mahdollista Lielahden Autokeskuksen korjaamohalleissa. Ei ole myöskään yhtään pahitteeksi, että tieosuudet joista sopimus on solmittu vastaavat sitä tietyyppiä, minkälaisilla osuuksilla rallin MM-sarjan ainoa talvikilpailu ajetaan Ruotsissa.

Lisätietoja Keuruun testialueesta > Extranet

 

Muu moottori- ja autourheilutoiminta alueella

Sopimus mahdollistaa tieosuuksien edelleen vuokraamisen myös muille moottori- ja autourheilutapahtumia järjestäville tahoille. Roolimme on allokoida eri järjestäjien välillä kalenteria siten, että jokaisella halukkaalla järjestäjällä on mahdollisuus tiestöä hyödyntää omiin tarpeisiinsa.

 

Jos olet kiinnostunut järjestämään talvitapahtumaa, ota yhteyttä niin luomme tunnukset Teille Extranet – palveluumme jossa on alueen tiestön varauskalenteri ja muuta lisätietoa.

 

>> Yritysinfo

 

Lisätietoja / Yhteydenotot:

Motorsport Solutions Finland Oy
Toni Mäkinen, toimitusjohtaja
p. 0400 525 828
e. toni.makinen(at)motorsport-solutions.com

 

Motorsport Solutions järjesti kyseisellä tieosuudella P3 testitapahtuman ennen Suomen MM-rallia 2015. Ohessa julkaisuvapaat kuvat kyseisestä tapahtumasta.

Keuruu1 Keuruu3