IMG_2621

Tarjoamme myös konsultointipalvelua rallikilpailun järjestelyihin

Omaamme kokemusta mm. seuraavista rallin järjestämistehtävistä:

– Aikataulun suunnittelu

– Reitin suunnittelu (sis. merkintälinja)

– Huoltoalueen suunnittelu

– Kilpailukeskuksen suunnittelu

– Tiekirjan suunnittelu ja toteutus

Pystymme avustamaan kaikissa reittiin liittyvissä asioissa, sisältäen lupahakemukset ja yhteistyön eri viranomaisten kanssa. Pystymme myös neuvomaan turvallisuussuunnitelman ja tiekirjan suunnittelemisessa ja toteuttamisessa. Omaamme myös kokemusta kilpailun markkinoinnin edistämisessä sekä sosiaalisen median eri kanavien hyödyntämisessä ja kumppaneiden kanssa toimimisessa.

Osaamme myös avustaa kilpailutapahtuman järjestelyiden koko elinkaaren ajan, omaamme projektinjohtamisesta yli kymmenen vuoden kokemuksen ja IPMA Level C – sertifioinnin.  Pystymme osittamaan, vaiheistamaan ja priorisoimaan tärkeimmät kilpailun- ja tapahtumanjärjestelyissä tarvittavat osiot, jotka helpottavat kilpailunjärjestämis-projektin onnistumista.

Kilpailut joissa olemme olleet osallisina:

SM Castrol ralli 2013 (palkittiin kilpailijoiden toimesta sarjan parhaaksi osakilpailuksi)

  • Toni: Ratamestari (Aikataulun ja reitin suunnittelu, tiekirjan toteutus)

Kilpailukeskuksena toimi Särkänniemen elämyspuisto, joka asetti liikenteenohjauksen ja huoltoalueen toimintojen sijoittamiselle omat haasteensa. Kilpailun reitti sisälsi legendaarisia Suomen MM-rallin aikoinaan käyttämiä erikoiskokeita sekä Lielahteen taajama-alueelle sijoitetun yleisölle tarkoitetun erikoiskokeen.

Pirelli Ralli 2014 (palkittiin kilpailijoiden toimesta sarjan parhaaksi osakilpailuksi)

  • Toni: Ratamestari (Aikataulun ja reitin suunnittelu, tiekirjan toteutus)

Kilpailukeskuksena toimi Tampereen stadion aivan Tampereen ydinkeskustassa Ratinassa, joka asetti liikenteenohjauksen ja huoltoalueen toimintojen sijoittamiselle omat haasteensa. Kilpailun reitti sisälsi legendaarisia Suomen MM-rallin aikoinaan käyttämiä erikoiskokeita sekä Lielahteen taajama-alueelle sijoitetun yleisölle tarkoitetun erikoiskokeen.

Pirelli Ralli 2015 (palkittiin kilpailijoiden toimesta sarjan parhaaksi osakilpailuksi)

  • Toni: Kilpailunjohtaja (Aikataulun ja reitin suunnittelu, tiekirjan toteutus)

Kilpailukeskuksena toimi Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Kilpailun reitti sisälsi legendaarisia Suomen MM-rallin aikoinaan käyttämiä erikoiskokeita sekä Teivon raviradalle suunniteltiin ja toteutettiin onnistuneesti yleisölle tarkoitettu erikoiskoe.

Pirelli Ralli 2016

  • Toni: Reittijohtaja (Aikataulun ja reitin suunnittelu, tiekirjan toteutus)

>Video

Kilpailukeskuksena toimi Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Kilpailun reitti sisälsi legendaarisia Suomen MM-rallin aikoinaan käyttämiä erikoiskokeita sekä Teivon raviradalle ja Valkeakosken keskustaan (Säterin kihara) suunniteltiin ja toteutettiin onnistuneesti yleisölle tarkoitetut erikoiskokeet.

IMG_2648

Ota yhteyttä

Toni Mäkinen
p. 0400 525 828
e. toni.makinen(at)motorsport-solutions.com

Leave a Reply

  • (will not be published)