Motorsport Solutions järjestää Suomessa rallitestejä, tilaisuuksia joissa tavoitteena on kehittää ralliauton ajo-ominaisuuksia. Suomessa rallikilpailuissa käytettävät tieosuudet sisältävät yleensä paljon hyppyjä ja mutkia, sekä erilaisia sorapintoja niin karkeudeltaan kuin käytön kautta koventuneen pinnan osalta. Pääpaino auton kehittämiseksi Suomessa on ralliauton iskunvaimennuksen eli alustan säätämisessä.

Rallitestien järjestämisessä on oleellista löytää tieosuuksia, joissa ensinnäkin on lupa järjestää rallitestejä ja että tie on luonteeltaan kyseiseen käyttöön järkevä.Suoralla ja vauhdikkaalla tieosuudella kun ralliauton säätäminen ei vaikuta lopputulokseen.

Motorsport Solutions etsii ja ylläpitää tieosuuksia, joissa tämä on mahdollista. Hoidamme myös Asiakkaidemme puolesta majoitusjärjestelyt, testitilaisuuden ruokailu- yms. lisäpalvelut esim. testien yhteydessä järjestettävän mediatilaisuuden puitteet sekä hoidamme kaikki viranomaisten asettamien vaatimusten mukaiset lupahakemukset ja -ilmoitukset, sekä järjestämme tilaisuuden näiden em. ehtojen mukaisesti.

Asiakkaamme koostuvat 99% ulkolaisista, rallin MM-sarjassa kilpailevista autonvalmistajista joten voimmekin todeta rallitestin olevan vientituote.

 

 

Rallitesti on vientituote

 

 

Arvolupauksemme on turvallisuus ja laadukkuus, tässä järjestyksessä. Turvallisuudesta emme tingi, se toimii laadukkaan testitilaisuuden perustana ja on pääpilarimme. Valikoimistamme löytyy tällä hetkellä n. 70 erilaista tieosuutta, jotka ovat kaikki koottu Extranet – palveluumme ja luokiteltu erilaisiin kategorioihin.

Etsimme kuitenkin jatkuvasti uusia tieosuuksia, pääasiassa Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueelta. Olemme myös jatkuvasti kiinnostuneita em. alueen majoituspalveluista joihin voimme Asiakkaitamme ohjata.

 

> yritysinfo

> mediassa

> muut palvelut

 

 

Motorsport Solutions Finland Oy